Pumpkimania

geplaatst in: 2023, Evenementen | 0

Herfstspektakel in het park van het kasteel van Groot-Bijgaarden. In het thema “Dinosaurussen” zijn kleurrijke sculpturen te zien gemaakt met pompoenen uit Oost-Vlaanderen.

Pompoenen bestaan in meer dan 800 variëteiten en komen voor in heel wat verschillende vormen, maten en kleuren. Hun zaden vinden bijna overal ter wereld hun oorsprong. Met deze grote verscheidenheid in kleuren en vormen heeft de Jucker Farm uit Zwitserland in het verleden reeds spectaculaire pompoententoonstellingen in verschillende thema’s gecreëerd. 

De indrukwekkende houten en draadvormige sculpturen worden versierd met duizenden kleurrijke pompoenen die het centerstuk van de kunstobjecten vormen. Kunstenaars van de Jucker Farm stellen de pompoenen zo samen dat er verbazingwekkende perspectieven ontstaan voor de bezoekers van het evenement om geweldige foto’s te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.