Flower time (surreal floral exhibition)

geplaatst in: 2023, Evenementen | 0

Bloemen tentoonstelling in het stadhuis van Brussel, op de Grote Markt en in de omliggende straten. Het thema is “surrealisme” ter gelegenheid van de 125ste verjaardag van de geboorte van René Magritte. Van de gelegenheid gebruik gemaakt om de Sint-Niklaaskerk en de Sint-Michiels en Sint-Goedelekathedraal te bezoeken, en eens door de prachtige Koninklijke Sint-Hubertusgalerij te gaan. De olifanten die langs de E34 in Kemzeke stonden zijn tijdelijk overgebracht naar de Grote Markt in Brussel waar zij 520 pootafdrukken achterlieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.