Wild- en belevingspark Daun

geplaatst in: 2022, Toerisme | 0

Het Daun Wildlife and Adventure Park ligt in een enorm natuurgebied in de Vulkaneifel. Een acht kilometer lange autowandelroute loopt door dit landschap met bossen, beekjes en kloven: hier kunnen gezinnen met kinderen dieren van dichtbij meemaken. Er zijn stops met kijkstanden en voederplaatsen, zodat er altijd nabijheid van de dieren is.

Bezoekers kunnen de sleur in de herfst of de zoete dierlijke nakomelingen van dichtbij meemaken. In het wild- en avonturenpark Daun zijn er moeflons, wilde jaks, lama’s en nandus, edelherten, damherten, wilde zwijnen en anderen, ze zwerven door de bossen en zijn nieuwsgierig naar hun menselijke gasten. In een kloof bestaande uit oude beukenbomen, die te voet wordt verkend, kijken levendige berberapen en kijken naar de bezoekers.

Het uitgebreide roofvogelverblijf met zijn valkerij presenteert adembenemende luchtshows van de gevederde acrobaten en veel informatie over de manier van leven van de natuurlijke koningen van de lucht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.