Natuur met een toefje literatuur

geplaatst in: 2020, Geen categorie, Wandelsport | 0

Wandeling door het heide- en vennengebied in Turnhout. Langs het parcours staat poëzie litenatuurtjes genaamd, Litenatuurtjes zijn korte, poëtische teksten van Geert De Kockere over de natuur. Ze bevatten meestal een woordspeling en een knipoog naar de mens. Litenatuurtjes willen je op een andere manier naar doodgewone dingen laten kijken. Het liefst met een glimlach … In het Vennengebied vind je er tien, ingeplant langs een wandeling van Natuurpunt, en men wandelt door de weide waar Galloway-koeien het langschapsbeheer verzorgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.