China Light

geplaatst in: 2019, Evenementen | 0

China Light Zoo, de inspiratie en de 130 artiesten voor de Antwerpse versie van het Chinese lichtfeest komen uit China.  De 2700 lichtobjecten en 71 composities ook.  Het lichtspektakel vertelt een gloednieuw verhaal : dat van de Lotusprinses die verliefd wordt op een soldaat, maar in het klooster belandt door deze onmogelijke liefde.  Pas als ze verandert in een vlinder vinden de twee geliefden elkaar terug.  De afmetingen van de objecten zijn indrukwekkend, met een paleis van 30 m, een feniks van 50 m en een drakenboot van 60 m lang.  Elke avond transformeert de Lotusprinses verschillende keren tot vlinder en omgekeerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.